Skip to main content

Hoe krijg of verleng je een sportpas?

Een sportpas kost 20 euro. Een sportpas koop je aan (of verleng je voor een jaar) door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., met vermelding van je naam, mobiel telefoonnummer en een bewijs van betaling. Je schrijft hiervoor 20 euro over op BE42 0016 4482 4754 (Universitair Ziekenhuis Gent) met vermelding WR/UZS/493. Je kan ook onderstaande QR-code scannen met je KBC- of Belfius-app. Daarna krijg je een login en wachtwoord.

Wie kan een sportpas kopen?

  • Personeel van het UZ Gent
  • Personeel van de UGent campus UZ/FFW
  • Studenten van de faculteit Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen.
  • Mensen die vrijwilligerswerk doen ten voordele van de patiënten 
  • Zelfstandige medewerkers
  • Medewerkers van externe firma’s die op regelmatige basis (meer dan 16 uur/ week) op de campus werken. Zij moeten wel een eigen sportpolis kunnen voorleggen.

Hoe inschrijven voor sportactiviteiten?

  • Om in te schrijven voor een sportactiviteit heb je een login en wachtwoord nodig. Die krijg je bij aankoop van een sportpas. Stuur hiervoor een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en schrijf 20 euro over op de rekening BE42 0016 4482 4754 met vermelding WR/UZS/493.
  • Je kan je ten vroegste 7 dagen voor de start van de activiteit inschrijven.  
  • We vragen uitdrukkelijk om je in te schrijven voor elke sportactiviteit waaraan je wilt deelnemen. Wanneer je niet kan komen, moet je je uitschrijven.

Toegang tot UGENT studentenrestaurants en sport accomodaties?

Medewerkers van het UZ Gent kunnen een toegangskaart aanvragen bij de UGENT om toegang te verkrijgen tot de studentenrestaurants en de sport accomodaties van de UGENT.

Download de PDF, print die af, vul deze in en stuur deze op naar de administratie van de UGENT.

We zijn op zoek naar jou!

De Sportraad zoekt steeds lesgevers (bij voorkeur UZ-medewerkers) om bestaande en nieuwe activiteiten te begeleiden.

Ben jij een uitermate sportief UZ-personeelslid en wil jij je sportieve ervaring doorgeven aan je collega’s? Maak dan een afspraak bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 24795.